“Creativiteit tonen bij voorbereiding en uitvoering renovatieproject”Werkvoorbereider Sinan Koyuncuoglu

Het Meelpakhuis, elders in deze nieuwsbrief werd dit project al gemeld. Nu stellen we graag de werkvoorbereider voor: Sinan Koyuncuoglu. Hij werkt inmiddels een half jaar bij Hendriks ruwbouw. We zijn benieuwd wat hij vindt van de projecten en het werken bij Hendriks ruwbouw.

We spreken Sinan tijdens de koffiepauze. Hij studeerde Bouwkunde en bleek al tijdens zijn studie over ondernemende eigenschappen te beschikken. Zijn eigen taxibedrijf dat hij tijdens zijn studie runde, is daar misschien wel het beste bewijs van. Ondanks zijn studie Bouwkunde begon Sinan zijn carrière buiten de bouw, bij een fabriek om precies te zijn waar hij werkte als kwaliteitscoördinator. “Toch wilde ik het liefst terug naar de bouw”, vertelt hij over zijn overstap. “En die kans deed zich voor via een detacheringsbureau dat me in contact bracht met Hendriks ruwbouw.“

Spannend traject

Sinan is inmiddels gestart met zijn eerste project als werkvoorbereider. “Een paar weken geleden ben ik gestart als werkvoorbereider voor het Meelpakhuis. Het is spannend om juist dit project te mogen aanpakken. Het is een renovatieproject wat voor Hendriks ruwbouw ook geen alledaagse activiteit is. Toch heb ik het vertrouwen gekregen om dit project als werkvoorbereider te mogen doen. Een spannend traject!”

Interessante projecten

Als we Sinan vragen hoe het werken bij Hendriks bevalt, antwoordt hij enthousiast: “Zeer goed! Hendriks ruwbouw is een interessant bedrijf met interessante en leerzame projecten. Ik vind het mooi om te zien hoe collega’s samen de schouders onder een project zetten. Op dit project werk ik nauw samen met werkvoorbereider Remon Ruck. Als renovatieproject is het Meelpakhuis voor ons allebei in zekere zin een leerschool. Remon heeft daarbij het ritme en tempo dat je van een werkvoorbereider verwacht. Mooi om daarmee samen te werken.”

Enorme kick

Zijn die eerste weken inspirerend? “Absoluut”, antwoordt Sinan. “Elke dag brengt weer wat nieuws en iedere keer weer word je creativiteit op de proef gesteld. Dat geeft een enorme kick. Het leuke aan mijn werk is dat je echt trots kunt zijn op de resultaten die je levert. Die zijn heel tastbaar en zichtbaar. Wat me daarnaast inspireert is de manier waarop we hier met elkaar omgaan. Ik heb leuke collega’s die zich voor elkaar inzetten, dat is mooi om mee te maken. Mijn collega op de bouw is uitvoerder Gerard Groothof, een échte professional die alle kneepjes van het vak beheerst. Ik heb dagelijks contact met hem en ga wekelijks bij hem langs om op locatie te zien en te horen hoe het project loopt. Geweldig om daaraan mee te werken!”

Terug naar overzicht