Gietbouw Casco

Als ervaren en betrouwbare specialist staan wij garant voor het optimaal inrichten van uw bouwproces. We bieden een uitgekiend totaalpakket dat begint met het – waar mogelijk – optimaliseren van de bouwmethodiek.

U krijgt een overzichtelijk voorstel hoe we het project het beste kunnen aanpakken, inclusief detaillering en planning. Vervolgens leveren we alle benodigde wand- en tunnelbekistingen inclusief veiligheidsvoorzieningen, breedplaten, beton, wapening, goed opgeleide medewerkers en al het benodigde materiaal inclusief bijvoorbeeld de kranen.

Welke plannen voor woning- en/of utiliteitsbouw u ook bedacht heeft: wij zorgen voor de efficiënte realisatie. We kunnen waar nodig de kennis van de constructeur aanvullen met onze expertise, zodat er nergens discrepanties ontstaan tussen idee en haalbaarheid.

Hendriks ruwbouw bedenkt niet alleen de optimale inrichting van uw bouwproces: we realiseren de complete ruwbouw!

Ook als het werken met BIM een vereiste is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gerealiseerde projecten

Houthavens Amsterdam

De Amsterdamse Houthaven is een gebiedsontwikkelingsproject in Amsterdam. Na een lange geschiedenis van industriële bedrijvigheid, ondergaat het gebied de komende tijd een ingrijpende metamorfose

Hendriks ruwbouw bv heeft als ruwbouwspecialist de opdracht van VORM ontvangen en is de werkvoorbereiding gestart om dit bijzondere project voor VORM bouw te gaan maken. Hendriks… Lees meer