Bouwen met BIM

Virtueel bouwen met BIM betekent faalkostenreductie, betere kwaliteit voor de klant en bovenal duidelijkheid voor alle partijen die bij het BIM traject zijn betrokken. Hendriks ruwbouw beschikt al geruime tijd over de kennis en know-how om te werken met BIM.

Hendriks ruwbouw wordt in een vroegtijdig stadium, bij voorkeur al in de ontwerpfase, door de (toekomstige) opdrachtgever gevraagd om samen met o.a. de constructeur en architect te komen tot een zo optimaal mogelijk ontwerp in BIM. In de regel wordt hiervoor het programma Revit gebruikt.

Wij betrekken actief onze leveranciers bij dit proces, voorbeelden hiervan zijn de leveranciers van wapening, stalen bekistingen en breed- en kanaalplaatvoeren.

Voor werken met BIM kunt u rekenen op Hendriks ruwbouw als uw betrouwbare en innovatieve ketenpartner. Het werken met BIM is een uitstekende manier om vroegtijdig specifieke situaties inzichtelijk te maken en onze expertise in een vroeg stadium toe te voegen.  Dit in combinatie met het regelmatig houden van Lean-sessies zorgt ervoor dat Hendriks ruwbouw vooruit loopt in het ontzorgen van u als klant.  Samen met u komen wij tot het optimale ontwerp, een kwalitatief hoogwaardige realisatie binnen de afgesproken tijd en reductie van faalkosten .